Even voorstellen:

Mijn naam is Daisy Markerink. Al jong zag ik bij mijn moeder de karaktereigenschappen die ik bewonderde: klaar staan voor anderen, zorgzaam en dienstbaar zijn. Ik ben er dan ook trots op dat ik deze eigenschappen nu in mijzelf terugzie. Vooral omdat ik haar al zo lang niet meer in mijn leven heb.

Toen ik 19 was, overleed mijn moeder. Ik was op een leeftijd dat je helemaal nog niet zonder je moeder kunt, maar ik moest. Ik wilde dat thuis alles doorliep, dus ik zette mijn emoties op slot en ging door op de automatische piloot. Als ik er niet aan denk, hoef ik
het ook niet te voelen.

Tot ik in 2014 de Holos Academie ging doen, daar staat VOELEN centraal. Het was alsof ik al die jaren in een cocon had geleefd. Destijds had ik continu een gespannen gevoel, met name in mijn schoudergebied. Wat ik ook deed, dit gebied wilde maar niet ontspannen. Er waren stukken uit mijn verleden die ik weggestopt had en waar ik geen ruimte aan gaf. Door hier opnieuw naar te kijken en hier wel ruimte aan te geven, heb ik ervaren dat het mogelijk is om ontspanning te voelen in mijn lichaam. Ik mag nu ervaren hoe het voelt om een vlinder te zijn. Open en vrij. Ik leef meer in het NU, precies zoals het is.

Wat ik heb mogen voelen , gun ik anderen ook. Ik wil mensen helpen ook op te bloeien. Hun vleugels te spreiden in vertrouwen. Daarom is massage mijn grote passie, zou ik niets anders meer willen. Ik wil jou laten voelen wat je lijf te vertellen heeft, omdat ik dit zelf ook zo heb mogen ervaren. In een veilige en rustige omgeving en met een aandachtvolle aanraking mag jij helemaal jezelf zijn. Hoe kan ik jou verder brengen? Welke plek in jouw lijf heeft extra aandacht nodig? Wat wil dat jou vertellen? Dit maakt mijn vak zo mooi. Samen gaan we op reis. Ga je met me mee?

Verder ben ik altijd in voor een high tea met vriendinnen, gezellig! Mediteren even een momentje voor mijzelf. Ik wandel graag lange afstanden, voor de gezondheid en om mijn lijf soepel te houden, lekker buiten in de natuur te zijn. Of op de bank met de Happinez of een Jill Mansell. Dit is mijn manier om te ontspannen en goed voor mijzelf te zorgen.  


E-mailen
Map