Massagepraktijk Markerink

Opbloeien en groeien in vertrouwen

 

Welkom bij Massage Markerink

Praktijk voor Massage & Bewustwording
          
     

 


Je worstelt al een tijdje met vage klachten. Pijn in je lijf, spanning, misschien zelfs emoties die er maar niet uit willen komen. Je hebt al meerdere oplossingen gezocht, maar nog niets gevonden dat echt helpt. Wist je dat een massage je hierbij ondersteuning kan bieden?

Samen gaan we ontdekken waar jouw ongemakken vandaan komen. Op mijn massagetafel mag alles er zijn, verdriet, blijdschap, woede. Je mag je uiten, als dat bij je past. Door middel van belevingsvragen tijdens de massage komen we steeds dichter bij de kern, bij wat er echt speelt. Vaak ontstaan er inzichten, kun je ineens beter begrijpen waarom iets zich aandient en wat je ervan mag leren.

Mijn massages kunnen ondersteuning bieden bij een burn-out, trauma, te veel stress, een minderwaardigheidscomplex en nog veel meer. Dat komt omdat ik je ondersteun beter in je lichaam te komen, te ervaren waar mogelijk spanning is en inzicht te krijgen welke signalen je lichaam geeft. Er ontstaat een betere verbinding tussen lichaam en geest, het een kan immers niet zonder het andere bestaan. Een holistische massage nodigt je uit tot bewustwording.

 Ik stem af hoe jij je voelt en stel vragen, om jou te laten ervaren wat er voelbaar is.
Wil jij een holistische massage ervaren? Maak dan een afspraak, je bent van harte welkom!


Massage Markerink
Pannerdenseweg 10
6905 SE  ZEVENAAR
0316-712020


Cadeau voor jezelf

Het al vroeg donker deze dagen. Op enkele plekken staat al een kerstboom. De lampjes in
de boom lichten mooi op wanneer de schemer valt. De feestdagen staan voor de deur.
Voor veel mensen een ‘dure’ maand. Ze willen uitpakken met cadeautjes en een kerstdiner waarbij de tafel rijkelijk gevuld is met allerlei bijzondere gerechten
.

Als je jezelf een cadeau mocht geven? Wat zou dat dan zijn? Iets wat je al heel lang wil hebben? Waarvoor je misschien al een tijdje aan het sparen bent? Of zou je ervoor kiezen om eens naar jezelf te kijken? Bewustwording over iets dat NU voor jou actueel is? Wellicht confronterend, maar essentieel om de volgende stappen op jouw pad te kunnen zetten.

Terug naar de essentie. Wie ben jij? Wat waar sta jij voor? Wat wil jij uitstralen?

Doe eens een stapje terug
Soms is het goed even een stapje terug te zetten. Kijk waar je staat of dat op dit moment is waar je wilt staan?
Bekijk het eens van een afstandje. Doe ik de dingen die voor mij belangrijk zijn?

Leef in het nu
Heb aandacht voor de dingen om je heen. Gisteren is geweest. Morgen gaat nog komen.
Het gaat om het NU, dit moment. Kijk uit het raam naar buiten: Wat zie je? Ruik eens wat bewuster aan het voedsel dat je klaarmaakt voor je avond eten. Merk het verloop van de seizoenen op. Eerst waren de blaadjes aan de boom groen.
Nu verkleuren ze naar bruin of vallen zelfs helemaal van de boom af, zo op de grond.

Welke waarden zijn voor jou belangrijk?
Wat vind jij belangrijk en minder belangrijk? Is het voor jou bijvoorbeeld belangrijk dat iedereen je aardig vindt? Of is het ook oké als er mensen zijn die je minder aardig vinden? Mag dat van jou? Besteed je kostbare tijd aan waarden die voor jou belangrijk zijn. Hier krijg je energie van, dat maakt je gelukkig en blij.

De massagetafel is dé plek om een helemaal tot jezelf te komen. Voelen en ervaren wat voor jou belangrijk is. Bij te komen en te ontspannen na alle kerststress die je op je schouders draagt. Door het stellen van belevingsvragen tijdens de massage komen we steeds dichter bij je kern. Bij jouw essentie. Vaak ontstaan er inzichten en kun je ineens beter begrijpen waarom iets zich aandient en wat je ervan mag leren.

Er ontstaat een verbinding tussen lichaam en geest. Het één kan immers niet zonder het andere bestaan. Een holistische massage nodigt je hiertoe uit.

Gun jij jezelf dit cadeau???