Tarieven

 

Eerste consult € 65,- 
Inclusief een intakegesprek duurt dit consult ongeveer 75 minuten.

Vervolgconsult massagebehandeling 60 minuten € 65,- 
Vervolgconsult massagebehandeling 90 minuten € 80,-

Kindercoachingssessie € 40,00 euro. 

Controleer altijd vooraf je polis om zeker te weten of je in aanmerking komt voor vergoeding voor Massagetherapie. Of kijk op de website van Zorgwijzer.  

Massage Markerink is lid van de beroepsvereniging V.B.A.G. en is opgenomen in het register beroepsbeoefenaren complementaire zorg (RBCZ).
Tevens aangesloten bij de geschilleninstantie voor de complementaire en alternatieve gezondheidszorg Quasir.


 

 


 

Aanbevelingen

Vanmorgen werd ik sinds een paar weken weer uitgerust wakker . Vanwege mijn fibromyalgieklachten word ik
's-nachts vaak wakker vanwege de pijn, maar vannacht heb ik in één keer doorgeslapen. 

Gisteren ben ik bij Daisy geweest voor een holistische massage en ik merkte dus gelijk resultaat! De massage was echt fantastisch. Daisy stelde me op gemak en ze masseerde erg goed. Ik raad deze massage zeker aan bij anderen.  Hartelijke groet, Maureen. 

 


Ik heb een chakra massage van Daisy mogen ontvangen.
Ik heb deze massage aan mezelf cadeau gedaan om een nieuwe ervaring op te doen. Een prachtige ervaring mag ik wel zeggen.
Massage staat bekend om kneden en spieren los te maken. Chakra Massage gaat niet over kneden.
Deze massage is...less is more!
Dat is voor mij de allesomvattende omschrijving.
Het gaat over energie laten stromen. Tijdens deze massage voelde ik de energie weer in bepaalde gebieden  stromen, die een beetje op de achtergrond zijn geraakt. Het bracht mij inzichten en aandachtspunten waar ik mezelf kan ontwikkelen.

Daisy is rustig, neemt de tijd en heeft aandacht voor je. Ze geeft uitleg alvorens ze handelt en blijft tijdens de behandeling verifiëren hoe het met je gaat.

Daisy geeft je alle ruimte om jezelf te mogen zijn.

Ik zal zeker iedereen deze massage aanraden!


Ik kwam met Daisy in gesprek en had direct een goed gevoel bij haar, hoe zij is als persoon en haar verhaal over haar verschillende soorten massage technieken spraken mij aan, omdat ik nogal wat lichamelijke klachten had na het overlijden van mijn vader. Ik besloot een afspraak te maken. Na een gesprekje kon de massage beginnen, op gevoel wat zij dacht dat goed bij mij paste op dat moment. Ik voelde direct al dat er wat in gang gezet werd, alsof alle ‘rotzooi’ eruit gemasseerd werd.  Ik voelde me een stuk lichter en had het gevoel weer adem te kunnen halen. Heerlijk ontspannen! Ook de polariteitsmassage is iets heel bijzonders, alsof ik vast aan de tafel geplakt zat, het verdriet daar achter te laten en heel ontspannen weer naar huis te gaan, een mooie ervaring! Daisy luistert echt naar je en voelt goed aan wat je nodig hebt op dat moment, een bijzonder kundig en lief persoon, dank je wel. Pris.

Ik ben nu een aantal keren bij Daisy geweest. Momenteel ervaar ik veel onrust en spanningen in mijn lichaam en geest. Daisy weet precies de juiste punten te raken en masseert dus ook de punten die het meest belangrijk zijn op dit moment. Ze raakt de bewuste punten aan, maar ook de punten waar je minder of niet bewust van bent. Dat geeft mij inzichten en bewustwording. De combinatie massage en de intuïtieve vermogens waar Daisy gebruik van maakt geeft mij een fijn gevoel omdat je naar de kern van het probleem gaat, dus je gaat dieper naar de kern in een sessie. Bij Daisy geen poes pas, gewoon doen, duidelijk en helder, maar vooral ook veel rust en ontspanning. Na de laatste behandeling heb ik ook weer eens een nacht heerlijk doorgeslapen.  E.

Daisy is gedreven, die uitgebreid de tijd neemt voor een intake. Ze luistert goed naar wat je vertelt en wat je verwachtingen zijn. Ze weet direct de plekken te vinden die aandacht nodig hebben. Een echte aanrader voor iedereen die spanning/stress wil voorkomen en van ontspanning houdt. Jolanda

Ik ben bij Daisy al een aantal keren voor een massage geweest. Normaal voor rug en de benen. Maar de laatste keer heeft ze de armen en vingers behandeld. Dit was helemaal top. Ik had al jaren geen gevoel meer in mijn pink. Dit door een ongevalletje. Na de behandeling krijg ik steeds meer gevoel in mijn pink terug. Vreemd om na al die jaren je eigen pink weer te voelen. Super!

Een holistische massage bij Daisy Markerink is een echte aanrader. Een hartelijke ontvangst in een prettige en professionele massage ruimte. Je voelt dat de massage met alle aandacht en passie voor haar vak aan je gegeven wordt. Na afloop even napraten met een glaasje water erbij. Bij terugkomst in het leven van alle dag voelde ik me een ander mens……. Zeer relaxed. Kortom dit was voor mij een zeer prettige ervaring, en ik kom vast en zeker snel terug om weer een heerlijke portie rust en ontspanning te halen. Dank je wel Daisy!


Wat een fijne ervaring, dankjewel Daisy voor de holistische massage. Met haar rust en aandacht kon ik helemaal tot ontspanning komen. Net zoals iedereen regelmatig naar de kapper gaat zo zou iedereen ook regelmatig naar een masseur moeten gaan voor de verzorging van zijn lichaam (zowel fysiek als mentaal) Tot de volgende keer!

  

Ze heeft het in haar handen en weet precies waar ze moet zijn. Uiteraard is er eerst een intake gesprek. Deze laatste keer bij mij wist ze meteen de plek in mijn rug te vinden. Haar handen worden heel warm, maar blijven zacht en liefdevol bezig. Ze vraagt hoe het voelt en als het genoeg is stopt ze. En dat voelt ze zelf. Daarna mocht ik me omdraaien en begon ze mijn hoofd te masseren. Het is zo heerlijk om je aan die handen over te geven.


Ik kan er maar 1 woord aan geven en dat is geweldig. De massage is een perfecte combinatie van 2 van de fijnste dingen om te ontvangen, muziek en massage = ontspanning, maar het mooie van deze massage is dat alles 1 wordt. Het was een slingerende slang die over mij heen bewoog en de muziek die mee ging in de flow. De perfecte combinatie. 
De massage maakt het mogelijk om mij totaal te ontspannen en op dit moment al mijn spanning en stijfheid los te laten. Het gaat helemaal vanzelf, je laat vanzelf los, je wilt loslaten, het is heerlijk! 


E-mailen
Map