Even voorstellen:

Mijn naam is Daisy Markerink. Typerend voor mij is dat ik altijd klaar sta voor anderen, zorgzaam en dienstbaar ben. Je hoeft het mij maar één keer te vragen en dan weet je dat ik er iets mee doe. Een doorzetter. Als ik iets echt wil, dan ga ik ervoor. Ik daag mijzelf regelmatig uit, om uit mijn comfortzone te komen. 

Een high tea met vriendinnen, altijd gezellig! Mediteren even een momentje voor mijzelf en wellicht na de meditatie in een andere flow. Ik wandel graag lange afstanden, voor de ontspanning, gezondheid, om mijn lijf soepel te houden, lekker buiten in de natuur te zijn. 

Toen ik 19 was, overleed mijn moeder. Ik was op een leeftijd dat je helemaal nog niet zonder je moeder kunt, maar ik moest. Ik wilde dat thuis alles doorliep, dus ik zette mijn emoties op slot en ging door op de automatische piloot. Als ik er niet aan denk, hoef ik het ook niet te voelen.

Tot ik in 2014 de Holos academie ging doen, daar staat VOELEN centraal. Het was alsof ik al die jaren in een cocon had geleefd en dat ik nu mag leren hoe het voelt om een vlinder te zijn. Open en vrij. Ik leef meer in het NU, precies zoals het is. Ik voel mijn lijf weer en word mij bewust van signalen die het afgeeft. De kleinste signalen merk ik op en daar kan ik dan naar handelen.

Wat ik heb mogen ervaren, gun ik anderen ook. Ik wil mensen helpen ook op te bloeien. Hun vleugels te spreiden in vertrouwen. Daarom is massage mijn grote passie, zou ik niets anders meer willen. Ik wil cliënten laten voelen wat hun lijf hun te vertellen heeft, omdat ik dit zelf ook zo heb mogen ervaren. In een veilige en rustige omgeving en met een aandacht volle aanraking mag jij helemaal jezelf zijn. Hoe kan ik jou verder brengen? Welke plek in jouw lijf heeft extra aandacht nodig. Wat wil dat jou vertellen? Dit maakt mijn vak zo mooi. Samen gaan we op reis. Ga je met me mee?


E-mailen
Map