Welke mantelzorger verdient een gratis massage ?

In het kader van de Dag van de Mantelzorg op 10 november geeft Massagepraktijk Markerink deze maand 3x gratis massages aan mantelzorgers. In heel Nederland doen meer dan 50 collega masseurs & massagetherapeuten van het Holos Netwerk mee aan deze actie voor mantelzorgers.

Mantelzorgers zijn de stille helden van ons land. Zij zorgen moeiteloos voor een naaste die afhankelijk is van hun zorg, steun en aandacht. Soms kan mantelzorg zo’n fysieke en emotionele belasting geven, dat mantelzorgers zichzelf vergeten.

Overal in het land vind je deze onzichtbare helden, jong en oud, van het kleinste dorp tot de grootste stad, er zijn er bijna 5 miljoen. Wat mantelzorgers doen is niet vanzelfsprekend, het is bijzonder en verdient waardering.

De verantwoordelijkheden en problemen in de mantelzorg zijn groot. Omdat het vaak gaat om een langdurige periode van zorg, is het belangrijk dat mantelzorgers goed voor zichzelf blijven zorgen. Voldoende tijd nemen om uit te rusten en te ontspannen hoort daarbij. Even het hoofd laten rusten en het lijf de aandacht geven die het verdient. Even op adem komen. Een massage is dan letterlijk en figuurlijk een verademing.

Kent u een mantelzorger in uw omgeving, die u wilt verrassen met een gratis massage? Meld hem of haar dan aan voor
14 november aanstaande!

Aanmelden kan per email info@massagemarkerink.nl geef de naam van de mantelzorger door en zijn/haar telefoonnummer. Geef in een korte motivatie aan waarom deze mantelzorger de massage verdient.

Na 15 november zal ik persoonlijk contact opnemen met de mantelzorgers die in aanmerking komen voor de 3x GRATIS massages.

Voor meer informatie over deze actie neem contact op met Daisy Markerink via telefoonnummer 0316 712020.
E-mailen
Map