Kindermassage en bewustwording

Als je kind tijdelijk wat extra ondersteuning nodig heeft bij:

  • Lichamelijke klachten zoals buikpijn of hoofdpijn
  • Zelfvertrouwen of moeite heeft met grenzen aangeven
  • Bij (faal)angst, verdriet, woede, boosheid, slaapproblemen
  • Niet naar school willen
  • Gevoelig is voor prikkels
  • Niet lekker in zijn/haar vel zitten 

 Kindermassage ondersteunt in het bewustworden van het contact met je lijf. Kinderen kunnen op deze wijze hun lichaam en geest (emoties, gedachtes etc.) beter leren kennen, waarderen en ontspannen.

Na een kort kennismakingsgesprek doen we een oefening met het herkennen van verschillende emoties. Daarna volgt een massage. Dit kan een lichaamsmassage of een hoofdmassage zijn afhankelijk waar op dat moment de behoefte aan is. 

Na de massage is het kind ontspannen, rustig en zit lekker in zijn vel.

Wil je weten of kindermassage ook iets kan betekenen voor jouw kind neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

De moeder van Linne schreef dit over de kindermassage:

Linne vond de massage fijn. Het benoemen van de gevoelens vond ze wat lastig. Misschien als ze Daisy vaker ziet en ze vaker samen praten, dat dat makkelijker wordt voor haar. De massage van Daisy zag er fijn en ontspannen uit. Daisy vertelde van tevoren wat ze ging doen en peilde de reactie daarop van Linne goed. Ook vond ik het fijn van Daisy dat ze Linne de tijd gaf om met een antwoord te komen, maar haar ook hielp als Linne er niet uit kwam. Na de massage was Linne erg vrolijk, ze wil zo weer naar Daisy toe. Meerwaarde massage voor Linne: even een heerlijk ontspannen en aandacht voor haar lichaam. Linne heeft last van eczeem. Tijdens de massage ervaart ze een positief, fijn gevoel aan haar lichaam. - Moeder van Linne-

E-mailen
Map